okładka

Podstawy gastronomii

Milewska, Mariola, Prączko, Anna, Stasiak, Andrzej, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.

Rok wydania: 2014.

Gastronomia, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Milewska, Mariola
Prączko, Anna
Stasiak, Andrzej
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Tytuł
Podstawy gastronomii
ISBN
978-83-208-1861-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Rok wydania
2014.
Objętość
364 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788320818611
100
%a Milewska, Mariola
245
%a Podstawy gastronomii /
260
%a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c 2014.
300
%a 364 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Gastronomia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Prączko, Anna
700
%a Stasiak, Andrzej
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
920
%a 978-83-208-1861-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 046982
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane